Tampere: KRIS-Tampereen naistenryhmä

Kaipaatko muutosta elämääsi? Mietitkö miten voisit olla tasapainoisempi ja itsevarmempi yksilö? Vaivaako sinua riippuvuus tai tyytymättömyys elämääsi kohtaan? Haluaisitko jakaa kokemuksia muiden naisten kanssa?

Naisten keskusteluryhmä kokoontuu joka keskiviikko klo 16 Puutahakadulla. Lisäksi naistenryhmä tekee retkiä tai muuta kivaa kerran kuukaudessa.

Tule jakamaan kokemuksia muiden Ihanaisten Naisten kanssa ME-Hengessä. Käsittelemme eri aihealueita, jotka koskettavat elämää, ja jaamme kokemuksia eletystä elämästä ja nykyhetkestä. Opetellaan elämään nykyhetkessä, suunnitellaan tulevaisuutta ja päämäärien asettamista. Tuetaan yhdessä vertaistuen voimalla.

Ryhmään voi tulla jokainen nainen, joka haluaa pohtia elämäänsä sekä käsitellä asioita, joita ei ole ollut aiemmin mahdollisuus työstää. Sinun ei tarvitse sitoutua ryhmään, vaan voit osallistua omien mahdollisuuksiesi mukaan, kun oma elämäntilanteesi sen sallii.

Muistithan KRIS-periaatteet: päihteettömyys, rehellisyys, toveruus, yhteisvastuu.

Toteutamme mahdollisuuksien mukaan kauneusiltoja, ja paikalle tulee luennoitsija, joka valaisee uusia näkökulmia elämän eri aihealueita koskettaen, ihmisyyttä ja omaa elämää. Minä-kuvan innoittamana.

Tervetuloa kaikki ihanaiset naiset! Yhdessä olemme enemmän. Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Ota yhteyttä rohkeasti!

Yhteyshenkilöt Tanja, Onna ja Nina

Tanja 040 0634 324
nina.o.kris@gmail.com
Toimintakeskus 050 4353 127

Alkaa: 13.12.2017 16:00
Paikka: Puutarhakatu 14, 2. krs., Tampere
Järjestäjä: KRIS-Tampere ry.
Hinta: maksuton