Tampereella alkaa ryhmä lapsille 5.9.

12.6.2017 10.00

Onko lapsesi mieli ja sydän sykkyrällä? Kantaako hän huolta aikuisten asioista? Onko sinulla huoli perheesi jaksamisesta? Kutsu perheesi mukaan Tarinoiden maa®-vertaistukitoimintaan.

Tarinoiden maa ® tarjoaa vertaistukitoimintaa lapsille ja nuorille, jotka miettivät läheisen ihmisen tekemiä rikoksia (vankeusaika, koevapaus jne.)

Seuraava Tarinoiden maa -ryhmä alkaa Tampereella 5.9.2017. Ryhmä on tarkoitettu reippaista 5-vuotiaista aina kouluikäisiin 12-vuotiaisiin saakka. Aikuisten ryhmä toimii rinnalla. Ryhmää räätälöidään tarpeen mukaan vielä sopivaksi.

Ryhmien rinnalla toimii myös lapsen näkökulmasta teemoitettu ryhmä lapsen vanhemmille tai lähiaikuisille. Voit myös tiedustella mahdollisuuksiasi osallistua toimintaan lapsesi tukena rangaistuksesi aikana, esimerkiksi koevapaudessa tai muulla tavoin järjesteltynä.

Ryhmätoiminnassa lapset käsittelevät asioita toiminnallisin ja luovin menetelmin Tarinamatolla. Autamme vanhempien kanssa yhdessä lasta sanoittamaan elämäntilannettaan asioiden oikeilla nimillä ja ikätason mukaisesti. Samalla lapsi tai nuori läheisineen saa vertaistukea ja kokemuksen, että ei ole yksin asioiden kanssa.

Viikoittaisia tapaamisia on kahdeksan kertaa tiistaisin klo 17-19.30. Kokoontumispaikan osoitteen saat ilmoittautuessasi. Syyslomaviikolla ei ole ryhmää.  Ryhmä on ilmainen ja siihen sisältyy myös ruokailu.

Järjestäjänä on Tampereen ev.lut.seurakuntayhtymä.

Tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset
30.7 jälkeen (tai ennen 20.6.)
Anne-Mari Mäkiniemi
p. 050 68076
anne-mari.makiniemi@evl.fi